Shares

SJÆLE UDRENSNINGER

Shares

Hvorfor mener jeg at vi skal rense boligen hvis vi har sjæle boende ?
Jeg er bla. igennem rensning af min egen bolig blevet opmærksom på de energier der var,
da jeg havde sjæle boende, og den ro der blev da disse sjæle kom hjem til deres himmelske bolig.
Det er som regel forvirrede og uforløste sjæle der af en eller anden grund ikke har sluppet den fysiske verden.

Sjælene kan være støjende og generende at have boende. Jeg har været i boliger der har været plaget af meget fysiske uro, møbler der blev flyttet rundt, ting der falder ned af sig selv, skabslåger der lukker op og i af sig selv, radioer der bare tænte af sig selv og lignede.

tiny-house-interior-design-22Nogle af kendetegnene ved disse boliger er kolde områder i rum, selv om der ikke er koldt i nærheden af områderne, eller der lugter af mug eller gammelt hengemt tøj.
Børn er meget følsomme for at mærke eller se sjælene. Det er mange gange børene der gør opmærksom på, at der er noget forandret i boligen. Børnene vil pludselig ikke længere være på deres værelser, de siger ofte at de kan “se” noget som vi voksne ikke kan “se”, eller de er pludselige utrykke ved at lege på deres værelse.
Mennesker, der lever i disse energier og med disse frustrationer kan blive påvirket psykisk med bla. depressionslignende tendenser. Det kan føles som om, at der går eller er noget i huset  uden at man dog kan se noget konkret. Man bliver påvirket af dette før eller siden. Måske er ynglings stolen pludselig ikke er rar at sidde i mere, og har du husdyr vil de for det meste gå langt uden om denne stol eller de vil helt ændre adfærd.
Er du i tvivl  om, om du har ”gæster” kan du kontakte mig, for en eventuel rensning eller scanning af din bolig.

Har du spørgsmål kan du kontakte mig via mail eller telefon.

About the Author Poul Hansen

"Jeg ved fra erfaring at der ikke er nogen grænser for hvad healing kan udrette, forudsat at det er i overensstemmelse med sjælens livsplan. Fysiske skader og sygdomme, lammende følelsesmæssig smerte, helt lukkede chakraer, alle disse lidelser og flere er blevet opløst med healing som redskab. Jeg har set healing stå op imod nogle af de mørkeste sider af smerte en menneskelig krop kan opleve , vinde og løfte vægten af denne smerte og forløse den."

follow me on:

Jeg har været healer længe,og min erfaring viser det heler.

Poul Hansen

Hvis du virkelig har brug for hjælp, så kontakt miginfo@stjernehjulet.dk

x